Me – Eväsmiehet

Haaveena oli tehdä jotain omaa ja jotain erilaista. Syksyllä 2015 aika tuntui olevan kypsä ja perustimme yrityksen joka oli  muhinut mielessämme jo pidemmän aikaa. Tavoitteenamme oli heti alusta lähtien tarjota laadukkaita ja maukkaita tuotteita kaikille, myös niille jotka allergian tai muun syyn vuoksi eivät voi syödä valmistuotteita.

Eväsmiehiltä saat korkealaatuiset allergiavapaat raakapakastetuotteet. Laadun takana on meidän Risto Häklin ja Mika Puurusen – pitkä työkokemus elintarvikealalta. Valmistamme maukkaita raakapakastepyöryköitä ja –pihvejä sekä raakamakkaroita laadukkaista raaka-aineista.

Tuotteet ovat meidän omaa tuotekehitystä, joka onkin meidän vahva osaamisalueemme. Valmistamme tuotteita myös asiakkaiden omien reseptien ja makutoivumusten mukaan ns. Private label tuotteet.

Mika Puurunen

+358445345113 / mika.puurunen@evasmiehet.fi

Minulla on yli 20 vuoden kokemus elintarvikealalta sekä ravintoloista. Olen toiminut  aiemmin tuotekehittelyssä ja työnjohtajana liha-alan yrityksessä. Olen aina ollut kiinnostunut ruoasta ja ruoanlaitosta ja olen tehnyt paljon ruokamatkoja eri puolille maailmaa. Näitä makuja maailmalta olen tuonut mukanani tuotteisiimme.

Risto Häkli

+358400747397 / risto.hakli@evasmiehet.fi

Nuorena poikana pääsin Atrialle kesätöihin ja sieltä sain kipinän lähteä opiskelemaan lihateollisuusteknikoksi. Olen toiminut elintarvikealalla pitkään tuotannon ja tuotekehityksen parissa. Minulta löytyy kokemusta ja tietotaitoa vaikka muille jakaa ja kyllähän minä sitä olen jakanutkin.