Eväsmiehiltä saat korkealaatuiset allergiavapaat raakapakastetuotteet

Korkean laadun takana on meidän Risto Häklin ja Mika Puurusen - pitkä työkokemus elintarvikealalta. Tämän kokemuksen pohjalta syntyi vuonna 2015 uusi kuopiolainen elintarvikealan yritys, Eväsmiehet Oy. Valmistamme maukkaita raakapakastepyöryköitä ja –pihvejä sekä raakamakkaroita laadukkaista raaka-aineista.

Tuotteet ovat meidän omaa tuotekehitystä, joka onkin meidän vahva osaamisalueemme. Valmistamme tuotteita myös asiakkaiden omien reseptien ja makutoivumusten mukaan ns. Private label tuotteet.

Kaikki alkoi tästä...

Haaveena oli tehdä jotain omaa ja jotain erilaista. Syksyllä 2015 aika tuntui olevan kypsä ja perustimme yrityksen joka oli  muhinut mielessämme jo pidemmän aikaa. Tavoitteenamme oli heti alusta lähtien tarjota laadukkaita ja maukkaita tuotteita kaikille, myös niille jotka allergian tai muun syyn vuoksi eivät voi syödä valmistuotteita.

"Minulta kysytään usein mistä hampurilaispihvimme tulevat. On ihana vastata, että ne tulevat pienestä pajasta nimeltä Eväsmiehet. Tiedän, että ne tehdään taatusti yhtä suurella rakkaudella kuin hampurilaisemme Mortonissa."

Jarna Kaplas, yrittäjä Konttiravintola Morton


Risto Häkli, yrittäjä

Nuorena poikana pääsin Atrialle kesätöihin ja sieltä sain kipinän lähteä opiskelemaan lihateollisuusteknikoksi. Olen toiminut elintarvikealalla pitkään tuotannon ja tuotekehityksen parissa. Minulta löytyy kokemusta ja tietotaitoa vaikka muille jakaa ja kyllähän minä sitä olen jakanutkin.

risto.hakli(at)evasmiehet.fi
+358 400 747397

Mika Puurunen, yrittäjä

Minulla on yli 20 vuoden kokemus elintarvikealalta sekä ravintoloista. Olen toiminut  aiemmin tuotekehittelyssä ja työnjohtajana liha-alan yrityksessä. Olen aina ollut kiinnostunut ruoasta ja ruoanlaitosta ja olen tehnyt paljon ruokamatkoja eri puolille maailmaa. Näitä makuja maailmalta olen tuonut mukanani tuotteisiimme.

mika.puurunen(at)evasmiehet.fi
+358 44 5345113